Једноипособни стан или једно и по собни?

0
Фото: Vimeo/screenshot

Фото: Vimeo/screenshot

Понекад су једноипособни станови веома скупи.

 

{Vimeo}109832468{/Vimeo}

Погледајте стан од осам квадрата у Паризу.

Коментари

коментара