Услови коришћења и приватност

0
Након регистрације потребно је да проверите свој имејл, кликнете на линк који Вам је послат како бисте потврдили свој налог. Без овога поступка  Ваш налог неће бити активиран. Уколико будете имали проблема с регистрацијом, јавите нам се.  

Обавештења (newsletter)

Регистрованим корисницима може слати на имејл обавештења о актуелним промоцијама и услугама које нудимо. Сваки регистровани корисник веб-сајта задржава право да се одјави  с листе уколико није заинтересован за услуге. Можемо слати на имејл обавештења (newsletter) о новостима везаним за текстове Сваки регистровани корисник веб-сајта задржава право да се одјави  с листе уколико није заинтересован да прима обавештења.

  • Приватност регистрованих корисника нашега веб-сајта

На веб-сајту пројекта ОПИСМЕНИ СЕ! сви подаци корисника су заштићени (поверљиви!). Тим пројекта ОПИСМЕНИ СЕ! податке својих корисника неће делити ни са ким. Сваки регистровани корисник је дужан да активациони линк, у ком се налазе подаци које је унео приликом регистрације, чува на местима где нико нема приступ – осим њега. Кроз алате за аналитику скупљају се анонимни подаци о посећености веб-сајта, читаности текстова, а све у циљу унапређења сервиса; такође, IP адресе корисника складиште се у базу и нису видљиве трећим лицима. Алати за аналитику блокирају се искључивањем јава скрипте и укључивањем прокси сервера.

  • Преузимање информација с веб-сајта Пројекта

Све информације које преузмете с пројекта ОПИСМЕНИ СЕ! можете поделити са својим пријатељима. У том случају морате навести извор (веб-сајт Пројекта) с ког сте информацију преузели или аутора чијa вам се колумна допала. Када желите да информације с веб-сајта поделите са својим пријатељима у електронској форми, можете користити апликацијe нашега веб-сајта (апликације за имејл, за друштвене мреже…).  Тиме поштујете наша ауторска права. Фотографије које користимо за наше видео-снимке припадају нама. Сви текстови на пројекту Opismenise.com наша су интелектуална својина. Текстови потписани именом и презименом аутора интелектуална су својина самога аутора.  

Коментари

1. Коментари не смеју садржати увредљиву конотацију, верску, националну или расну мржњу. Коментари такве садржине биће обрисани. Корисници који буду писали вулгарности, неприкладне коментаре (који вређају било кога по било којем основу, коментари који садрже псовке, увреде, омаловажавања, политичке теме) биће обрисани, а аутори таквих коментара биће блокирани без претходне најаве. На пројекту ОПИСМЕНИ СЕ! сваки (регистровани) корисник има право на своје мишљење. Коментари корисника припадају њима самима, нису став Opismenise.com. На пројекту ОПИСМЕНИ СЕ! корисници немају право да својим мишљењем угрожавају друге кориснике. Циљ пројекта ОПИСМЕНИ СЕ! је образовање. Циљ пројекта ОПИСМЕНИ СЕ! нису вређање и омаловажавање. Молимо вас да то имате на уму. 

 

 

 

 

Коментари

коментара