Конкурс за сталне колумнисте

0

На порталу је отворен конкурс за сталне колумнисте – волонтере. Ако вам досад нико није пружио шансу да покажете шта знате јер немате искуства, а искуство нисте могли да стекнете јер вам до сада нико није дао шансу, јавите нам се. 

Уколико сте дипломирали на Филолошком факултету*, а притом сте млади (или се тако осећате), волите језик, волите књижевност, волите да пишете о језику или о књижевности на занимљив начин, пошаљите нам:

  • своју биографију (CV);
  • своју диплому Филолошког факултета;
  • пример своје колумне о језику или о књижевности. 

Пример треба да има најмање пет, а највише седам реченица. У свом тексту, разуме се, не смете кокетирати с правописом. Текстови потписани именом и презименом аутора на веб-сајту интелектуална су својина самога аутора.

Контактираћемо само с кандидатима који уђу у ужи избор. Конкурс је отворен стално. Мејл за пријаву је: tanja.opismenise @gmail.com.

 

* Језици: српски, енглески, италијански, шпански, немачки, француски, руски… Тема колумне може бити књижевно дело (ценимо оригинални приступ делу) или пак језик. Кандидати који су дипломирали страни језик треба да пишу о сличностима и разликама између српскога језика и странога језика. Колумне морају бити разумљиве и људима којима језик није струка јер је то једна од идеја пројекта ОПИСМЕНИ СЕ!. 

 

Коментари

коментара