Сикски и сички?

0
Фото: Фотер

Фото: Фотер

Имена етничких заједница пишу се великим словом. На пример:

  • Сик, множина Сики;
  • присвојни придев сикски и сички.

Будите толерантни према свима!

 

Коментари

коментара