Акушерки или акушерци?

0
Фото: firtka.if.ua

Кад бисте рекли да сте дали пиће и чоколаду акушерци и још ако бисте ту реч промрмљали, неко би мислио да сте рекли енци-менци. Зато ћете ви рећи акушерки и знати да гласовне промене нема.

Коментари

коментара